Visites i activitats

El Centre d'Interpretació de l'Oli

Descripció: L'antic trull de la Cooperativa de Pagesos de Collbató està actualment reconvertit en centre d'interpretació. A banda de l'espai museitzat, hi podreu tastar i comprar olis de les varietats locals vera, palomar i arbequina.

Visites: només formant part de la visita guiada El Camí de l'Oli o El Collbató Medieval.

Grups: mínim 15 persones.

 
Visita guiada El Camí de l'Oli

Descripció: Caminant entre els oliverars de Collbató i visitant el C. I. de l'Oli descobrirem les principals característiques de les oliveres i de l'oli de la zona, així com dels seus agricultors. Per què les oliveres creixen tan bé a Collbató? Totes les oliveres són iguals? Com és un molí d'oli? Totes aquestes preguntes i altres que puguin sorgir es respondran tot recorrent el Camí de l'Oli. Inclou visita al Centre d?interpretació de l'Oli.

Horari: De dimarts a diumenge. Imprescindible reserva.

Grups: mínim 15 persones

Preu: 5€   Durada: 1,5h

 
Visita guiada El Collbató Medieval

Descripció: Visita al nucli antic de Collbató, el recinte medieval millor conservat de la comarca. De la mà d'un expert guia, descobrirem els secrets que amaga aquesta mil·lenària vila dedicada durant segles a l'agricultura i a la tragineria, però també a l'estiueig de les famílies burgeses de Barcelona gràcies a l'aire pur i a la proximitat de la muntanya màgica de Montserrat. Inclou visita al Centre d?interpretació de l'Oli.

Horari: De dimarts a diumenge. Imprescindible reserva.

Grups: mínim 15 persones

Preu: 5€   Durada: 1,5h

Visita guiada L'Orgue, el Rei dels Instruments

Descripció: El 1925 es va fundar el primer taller d'orgues a Collbató i des de llavors fins a l'actualitat s'hi han construït aquests instruments tan complexos, que fins i tot es poden comparar amb el cos humà i els seus diversos òrgans. Es podran conèixer a través de la visita a l'Espai Temàtic dels Orgueners i al taller d'orgues Blancafort. Un cop descobertes les "entranyes" de l'instrument es podrà apreciar la màgia del seu so a l'església de Sant Corneli.

Horari: De dimarts a divendres. Imprescindible reserva.

Grups: mínim 15 persones

Preu: 5€   Durada: 1,5h

Visita guiada a les Coves de Montserrat

Descripció: La muntanya de Montserrat amaga a les seves entranyes un món subterrani espectacular. D’entre els avencs que foraden la muntanya, destaquen les Coves de Montserrat, les més grans dins el cor de la muntanya màgica, que constitueixen un extraordinari llegat natural de milers i milers d’anys. Per descobrir les Coves de Montserrat ens endinsarem en un recorregut de 500 metres per les diferents galeries i cavitats, decorades per estalagmites i estalactites amb mil·lennis d’història, sinuosos passadissos naturals que ja van descobrir pobladors del neolític i que han estat font d’inspiració d’artistes com Rusiñol i Gaudí.

Més informació

Conte - Activitat "La increïble història de Fra Garí"

Descripció: De la mà del llegendari personatge de Fra Garí i a través de la història adaptada per els més menuts, descobrireu en família i d'una forma divertida i distesa els punts més emblemàtics de Collbató tot havent de superar proves i enigmes. 

Per lliure

Preu del conte: 3€   Durada: 1h

Punts de venda: Veure

Altres visites i activitats

Si veniu en grup i teniu necessitats especials no dubteu en demanar-nos-ho, és possible que ens poguem adaptar! I si sou una AMPA i voleu realitzar una activitat especial per als nens/es, podeu consultar les activitats que ofereix el nostre servei educatiu. Anar-hi!

 
MÉS INFORMACIÓ I RESERVES

93.777.90.76

turisme@collbato.cat

 

AJUNTAMENT DE COLLBATÓ (TURISME)

Carrer Bonavista, 2 08293 Collbató

Dilluns a divendres de 9 a 14h

COVES DE MONTSERRAT

Carretera de les Coves s/n 08293 Collbató

Caps de setmana i festius en horari d'obertura de Coves.

logo Geoparc de la Catalunya Centra, Geoparc Mundial UNESCO Catalunya Central, Coves de Montserrat, Coves del Salnitre, Coves de Collbato

Ajuntament de Collbató

C/Bonavista, 2

08293, Collbató.

turisme@collbato.cat

93.777.01.00

Dll a dv de 9 a 14h

 

logo Ajuntament de Collbató, Ajuntament de collbato

Avís legal | Crèdits | Mapa web

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google+ Social Icon
logo consorci de turisme del baix llobregat